Početna - IZDVOJENO - Pacijenti vraćeni kućama
Foto: web

Pacijenti vraćeni kućama

Uvođenje smjenskog rada u  Kiruršku kliniku na riječkom lokalitetu KBC-a,  dovelo je izgleda do nemogućnosti  izvršenja zakazanih kirurških zahtjeva. Naime dvadesetak pacijenata, koji su imali jučer  zakazane termine za različite zahvate,  vraćeno je kućama. Njima se obratio predstojnik Klinike prof. dr. Tedi Cicvarić ,  koji im je osim te vijesti rekao da samo slučajevi čija dijagnoza ugrožava živote pacijenata mogu ostati radi daljnje obrade. Razočarani pacijenti, od kojih su neki i 15 mjeseci čekali na zahvate,  su se vratili svojim domovima  bez informacije o tome kada će uopće biti operirani.Uzeti su im podaci, kako bi na vrijeme bili obaviješteni o slijedećem zakazanom terminu.

U srijedu se očekuju stručni kolegiji Kirurške klinike i Klinike za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivno liječenje, na kojem će se pokušati riješti gorući problem kirurškog liječenja bolesnika u riječkom KBC-u. Najveći  je problem nedostatak liječnika. U suradnji sa Ravnateljstvom bolnice, pokušati će se iznaći rješenje za liječenje svih bolesnika kojima je potrebno kirurško liječenje.  

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Neki od najboljih hrvatskih komičara stižu u Gervais, pogledajte kada!

U Opatiji se nastavlja zanimljiv i ispunjen rujan, a ove jeseni Gervais će ugostiti neke od najboljih hrvatskih stand-up komičara ...