Početna - IZDVOJENO - Palach dobio dozvolu za koncerte
club palach

Palach dobio dozvolu za koncerte

 Palach,kultni riječki klub, nakon što u proteklom razdoblju nije smio održavati koncerte, već ovog vikenda bi mogao u svom prostoru održati prvi svirku iako ih neće biti kao što ih je bilo i nekada, a razlog je ograničenje od strane gradske uprave.

“Od Grada smo dobili dozvolu da možemo raditi četiri glazbena događaja mjesečno. Živa svirka moći će trajati do 1 ujutro uz limitiratne decibele. Što se tiče programa, Udruga Ri Rock i Distune radit će većinu glazbenog programa, ali bit će i drugih udruga iz Saveza i izvan njega koje će pokriti druge dijelove kulture. Gradonačelnik je imao sastanak sa susjedima, a mi ćemo se pridržavati dogovora i limitirati zvuk te nećemo više dopustiti organizaciju partyja elektroničke glazbe koja je, čini se, zeznula cijelu priču”, rekao je za Novi list Vanja Kauzlarić, predstavnik dviju udruga koje su najviše uključene u formiranje programa u Palachu.

“Pozivamo sve vas koji želite organizirat programe da nam se javite s prijedlozima na e-mail okcpalach@gmail.com. Moramo napomenuti da će vrata kluba biti otvorena samo u dane evenata”, dodali su iz Palacha, gdje će se sljedećeg mjeseca održati i Ri Rock festival, za koji su upravo otvorene prijave.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

U Sloveniju će se u nekim slučajevima smjeti i bez PCR testa

Prema novoj uredbi slovenske vlade neke kategorije putnika neće morati po dolasku na granicu predočiti negativni PCR test, a za ...