Početna - IZDVOJENO - “Pametne kartice” klijentima rade puno problema
Foto: web

“Pametne kartice” klijentima rade puno problema

Cilj Erste banke uvođenjem “Pametnih kartica” bio je ubrzati proces plaćanja, međutim one klijentima znaju praviti probleme: pos terminali ponekad ih odbijaju, usporavajući proces naplate, pa se stvaraju redovi, a vlasnici proživljavaju neugodnosti. Do ovih problema najčešće dolazi zbog toga što dijela njih postoji neka greška s čipovima, te zbog toga možemo zaključiti da te “Pametne kartice” i nisu tako pametne.

Da postoje tehničke nepravilnosti kod dijela izdanih kartica, potvrdili su nam i u samoj Erste banci. Međutim, odmah po saznanju problema, poduzeti su svi potrebni koraci kako bi se detaljno analizirali relevantni tehnički aspekti te otkrili razlozi zbog kojih je došlo do navedenih neispravnosti. U suradnji s dobavljačima zaduženima za izradu i isporuku kartica intenzivno se poduzimaju sve potrebne mjere s ciljem cjelovitog rješavanja problema s karticama, izrazito neugodnog i neočekivanog i za banku, i za klijente. Također iz banke napominju da je svim klijentima pružena mogućnost da prijave probleme s korištenjem kartice te u najbližoj poslovnici na trošak banke zatraže izradu nove.

Iz Erste banke ispričali su se svim korisnicima “Pametnih kartica” na neugodnostima koje su zbog njih doživjeli, kao i zahvalili na razumjevanju pri rješavanju ovog problema.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...