Početna - IZDVOJENO - Panel na temu “Što je dobar event i kako ga organizirati?” u Opatiji

Panel na temu “Što je dobar event i kako ga organizirati?” u Opatiji

Još jedan poduzetnički panel u Centru za inovacije u turizmu, Hubbazia održat će se ovoga četvrtka, 24. studenoga 2022. s početkom u 17,30 na temu: “Što je dobar event i kako ga organizirati?”

Adventsko vrijeme upravo je vrijeme događanja u kojima ćemo svi skupa uživati, a kreatori nekih od ponajboljih zabavnih, adventskih ili poslovnih evenata stižu nam u Hubbaziju – čut ćemo najuspješnije event managere u našem kraju

  • dr. sc. Gordana Nikolić, dekanica Visoke poslovne škole PAR
  • Ernie Gigante Dešković, ravnatelj Festivala Opatija
  • Vjekoslav Alilović, agencija ALLT.
  • Dražen Balance Mišović, Balance Entertainment & Azura Rijeka

Sudionici panela će u sat i pol pokušati u razgovoru s moderatoricom Vedranom Lisica Pavlović (HRT – Radio Rijeka) dočarati svu draž, mogućnosti i načine – kako razmišljati o organizaciji evenata, što čini uspješan event, kako izbjeći pogreške te uopće – zašto bi se netko hvatao tog posla. Jedan od panelista, Vjeko Alilović, kazao je da biti event manager znači – paliti i gasiti svjetla. Što se krije iza ove izjave u doba godine u kojem će nam upravo šarena blagdanska rasvjeta uljepšavati svakodnevicu, doznat ćemo na još jednim Poduzetničkim ćakulama Grada Opatije i Hubbazije.

Uoči Poduzetničkih ćakula koje počinju u 18 sati, u 17,30 održati i Demo day nove generacije polaznika opatijskog start-upa koji će u 30 minuta prezentirati svoje poslovne ideje kroz čije kreiranje ih provode stručnjaci Visoke poslovne škole PAR u okviru besplatne poduzetničke edukacije u Hubbaziji.

Izvor: Grad Opatija

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Prikupljanje božićnih drvaca na prostoru Grada Opatije

Nakon proteka božićno-novogodišnjih blagdana Komunalac d.o.o. organizirano prikuplja božićna drvca. Molimo građane da božićna drvca odlože pokraj vlastitog  spremnika za ...