Početna - IZDVOJENO - Godišnja skupština PD-a “Lisina” u Hangaru

Godišnja skupština PD-a “Lisina” u Hangaru

Sinoć je u Društvenom domu Hangar u Matuljima održana godišnja Skupština Planinarskog društva “Lisina” iz Matulja.

Veselo društvo planinara okupilo se u velikom broju, a smijeha i dobre zabave nije nedostajalo ni u jednom trenutku. Predsjednik Društva, g. Miloš Vrenc, na samome početku prigodno je pozdravio sve prisutne, a potom je dijelio priznanja najboljim planinarima, putopiscima, šaljivdžijama i osobama zaslužnima za uspješan rad Društva. Ni prilikom dodjele priznanja nije nedostajalo smijeha te je svako priznanje, ma koliko ono ozbiljno bilo, bilo popraćeno šaljivim doskočicama, a sve dame su dobile i poljubac u obraz. Posebno je pozdravio sponzora, tvrtku Autoglobal d.o.o. iz Jurdana te predstavnici tvrtke dodijelio priznanje i zahvalu.

Nakon dodjele nagrada i priznanja uslijedila je kratka projekcija svih planinarskih “pohoda” društva, s posebnim naglaskom na dame i njihovu upornost  pod naslovom “One su hodile, one su nosile…”. Na samoj projekciji od okupljenog mnoštava mogao se  čuti smijeh i razdraganost budući da su svi akteri projekcije bili zapravo članovi Društva okupljeni u Hangaru. No, predsjednik Društva, g. Vrenc, u više je navrata “lukavo” slikao članove – dok oni nisu znali da ih slika – tako da je i cijela projekcija bila popraćena u humorističnom tonu.

Nakon službenog dijela Skupštine uslijedilo je ugodno druženje uz bogat stol, a delicije koje su se mogle na stolu naći su sve do jedne bile domaće, napravljene od strane članica Društva.

Kako je na Skupštini bilo možete pogledati u našoj fotogaleriji.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...