Početna - IZDVOJENO - Pet igrača HNK Rijeka u momčadi kola Sportskih novosti
nogomet
web

Pet igrača HNK Rijeka u momčadi kola Sportskih novosti

Čak pet igrača HNK Rijeka i trener Matjaž Kek našli su svoje mjesto u idealnoj momčadi 7. kola MAXtv Prve lige prema izboru Sportskih novosti. Svoje mjesto među najboljih 11 tako su pronašli Stefan Ristovski, Miral Samardžić, Ivan Tomečak, Ivan Močinić i Marin Tomasov. Plod je to odlične igre u derbiju protiv Splita koju je Rijeka okrunila pobjedom (2:0) vrijednom povratka na drugo mjesto.

U opisnim ocjenama stoji da Ristovski “konstantno u riječkom dresu igra na uistinu visokoj razini”, Samardžić “odlično rukovodi obranom Rijeke koja je posljednjih pola sata igrala bez Leškovića”, Tomečak je “i u defenzivi i u ofenzivi protiv Crvenih bio pravi”, Močinić “sudjelovao kod oba pogotka” dok za najboljeg igrača kola Marina Tomasova stoji da je bio nezaustavljiv za suparnike te da je s dva pogotka najavio svoje buđenje.

U opisnoj ocjeni trenera Matjaža Keka stoji kako se čekalo da se družina Matjaža Keka zahukta što se u Parku mladeži i dogodilo. Split nije imao nikakve šanse protiv raspoloženih gostiju koje nimalo nije poremetila činjenica što su više od pola sata morali igrati bez isključenog Leškovića. Rijeka je posao odradila izvrsno i nakon sedam kola za vodećim Dinamom zaostaje samo dva boda” – stoji u izvještaju Sportskih novosti.

U poretku za “Žutu majicu SN-a” vodeći je Hodžić iz Dinama s 35 bodova, drugi je napadač Rijeke Roman Bezjak s 30 bodova, dok je Tomasov na diobi šestog mjesta s 20 bodova.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...