Početna - IZDVOJENO - U petak i subotu razmjena udžbenika u Rijeci
škola

U petak i subotu razmjena udžbenika u Rijeci

U prostorijama informativno-edukativnog punkta Ureda za mlade Primorsko-goranske županije, na adresi u Rijeci, Erazma Barčića 11/1 Savjet mladih Primorsko-goranske županije u suradnji sa Savjetom mladih Općine Kostrena i Savjetom mladih Grada Kastva već drugi put zaredom organizira razmjenu/prodaju udžbenika za učenike osnovnih i srednjih škola za slijedeću školsku godinu 2017/2018.

Ovim putem pozivaju se roditelji i učenici da donesu popise udžbenike koje potražuju/prodaju/razmjenjuju, a članovi Savjeta mladih će ih povratno obavijestiti kojoj se osobi mogu obratiti radi prodaje/razmjene, a sve sa ciljem da učenici i roditelji nabave odgovarajuće udžbenike.

Razmjena udžbenika će se organizirati 30.06.2017.g. (petak) od 16:00 do 20:00 sati i 1.07.2017.g. (subota) od 9:00 do 13:00 sati, a ukoliko bude postojala daljnja potreba za razmjenom udžbenika, predmetna akcija će se ponoviti krajem kolovoza.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najljepši Advent uz more

Uživajte uz prelijepe slike opatijskog Adventa, autora Davida Kurtija, Foto Luigi i Smiljana Prpića. Preuzeto s: opatija.hr