Početna - IZDVOJENO - Od petka u prometu četvrti trak autoceste od Križišća do Šmrike
cesta

Od petka u prometu četvrti trak autoceste od Križišća do Šmrike

Sljedećega vikenda u prometu bi trebao biti dio riječke zaobilaznice od Križišća do Šmrike. Radovi kasne, ali napokon se privode kraju – slijedi asfaltiranje tijekom kojeg će, od ponedjeljka do četvrtka, za sav promet biti zatvoren dio od čvora Hreljin do rotora prema Krčkom mostu, javlja Radio Rijeka.

Miniranje pokosa, uklanjanje nadvožnjaka, prekop plinske instalacije preko ceste i onda izgradnja devetstotinjak metara četvrte prometne trake – sve to radilo se na dijelu ceste A7 od čvora Križišće prema čvoru Šmrika. Do ponedjeljka 27. lipnja u 7 sati ujutro još ćete moći i kroz zonu gradilišta, a onda se cesta zatvara za sav promet zbog završnih radova.

Unatoč teško podnošljivoj vrućini, radnici će do četvrtka asfaltirati novi dio prometnice na kojoj se četvrti prometni trak gradi od 1. travnja ove godine. Investitor radova koji koštaju nešto više od sedam milijuna kuna su Hrvatske ceste, a izvođač je Viadukt. Za prvi udarni turistički vikend ovoga ljeta, sve bi trebalo biti spremno već u petak.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najljepši Advent uz more

Uživajte uz prelijepe slike opatijskog Adventa, autora Davida Kurtija, Foto Luigi i Smiljana Prpića. Preuzeto s: opatija.hr