Početna - IZDVOJENO - Peto izdanje Učka Trail utrke- ovaj vikend!

Peto izdanje Učka Trail utrke- ovaj vikend!

Ovu subotu održava se peto izdanje utrke Učka Trail, dosad se prijavilo oko 450 sportaša iz 20 zemalja. U nedjelju slijedi  rekreativna biciklistička utrka Učka 2017 na kojoj će sudjelovati više od 100 biciklista.

Učka Outdoor vikend, sportska manifestacija koja se održava predstojećeg vikenda, pretvorit će najveću istarsku planinu u meku za ljubitelje sportskih aktivnosti, posebice trčanja i biciklizma.

Ove godine Turistička zajednica izdala je novu kartu outdoor ponude Mošćeničke drage, a postavljena je i novu biciklističku signalizaciju na području, kazala je Nensi Dretvić, direktorica TZ Mošćeničke Drage. Turistička zajednica je uz Općinu i glavni pokrovitelj ovih sportskih događanja.

Organizatori su pripremili tri staze sa startom i ciljem u Mošćeničkoj Dragi – Green- 42 kilometra, Blue- 31 kilometar te Perun- 16 kilometara. Start svih utrka je u 9 sati u subotu 9. rujna.

U nedjelju 10. rujna održat će se rekreativna biciklistička utrka Učka 2017. Utrka će se održati na stazi od Drage do Učke, dužine oko 30 kilometara, uz start u 9 sati.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Povećan proračun Općine Matulji

No, uz napomenu Nakon dvije elektroničke sjednice u Školskoj sportskoj dvoran održana je sjednica Općinskog vijećaOpćine Matulji. Proračun Općine tehničkim ...