Početna - IZDVOJENO - Petra Cupać iz Opatije osvojila 2. mjesto na natječaju “Volim mlijeko”

Petra Cupać iz Opatije osvojila 2. mjesto na natječaju “Volim mlijeko”

Učenici nižih razreda osnovnih škola u rekordnom su broju odgovorili na natječajni zadatak te Dukatu poslali čak 8.850 radova našeg jedinstvenog planeta Zemlje.
Od radova pristiglih iz 527 škola iz svih dijelova Hrvatske, stručni je žiri i ove godine izabrao četiri crteža koja će od proljeća biti dijelom već tradicionalno najmaštovitijih i najoriginalnijih pakiranja mlijeka na policama trgovina – ograničenoga izdanja Dukatova trajnog mlijeka.
Pobjednički su radovi predstavljeni na virtualnom druženju putem platforme Zoom. Prvo mjesto osvojila je Marta Babaja, 1. a, iz Osnovne škole Vijenac iz Osijeka, a Petra Cupać iz 2. b Osnovne škole Rikarda Katalinića Jeretova iz Opatije osvojila je visoko 2. mjesto uz pomoć svoje mentorice Gordane Jedriško Popeškić.
Dukat, Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Ministarstvo zdravstva te Muzeju suvremene umjetnosti već devetu godinu zaredom potiče djecu na likovno stvaralaštvo i nagrađuju njihovu kreativnost.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Ugostiteljska škola Opatija postaje regionalni centar kompetentnosti

Ugostiteljska škola Opatija imenovana je regionalnim centrom kompetentnosti u (pod)sektoru turizam i ugostiteljstvo te je nositelj dva projekta u vrijednosti ...