Početna - IZDVOJENO - Petrov: Završili su pregovori s Milanovićem!
božo

Petrov: Završili su pregovori s Milanovićem!

Čelnik Mosta Božo Petrov stigao je u središnjicu Mosta u Smičiklasovu. Rekao je da više neće trpiti otimanje zastupnika.

”U ovom trenutku pregovori s koalicijom Hrvatska raste su završeni. Mi smo zadnjih pet tjedana prelazili preko puno stvari. Rekao sam da je dosta šamaranja. Uzimali su nam saborske zastupnike”, rekao je Petrov, vidno uznemiren.

To da nam zovu zastupnike i traže da daju podršku SDP-u, je stvarno previše, dodao je.

”Smatrali smo da možemo nastaviti s njima razgovore, Podolnjak je dobio lijepi marketing. Ovo što se sada dogodilo. U zadnjih 48 sati se telefonski vrši pritisak na nas. Ovo je stvarno previše, ovo nećemo pretrpjeti. S nama se može samo pošteno raditi. Ono što je mene uzrujalo je to što su se stvari činjenično potvrdile. Ovo je izgledalo predobro. Što će biti nakon ovoga bit će odluka Nacionalnog vijeća. O pregovorima s Domoljubnom koalicijom nismo razgovarali.”

Podsjetimo, prije sastanka s kolegama iz Mosta, na ulazu u središnjicu, Petrov je izjavio:

”Nije se gore dogodilo ništa, dogodilo se prije. Imam hitan sastanak Nacionalnog vijeća, vidjet ćemo se poslije”, rekao je Petrov, na upit novinara što se dogodilo kod Predsjednice, pa je samo izjurio bez izjava.

N1 javlja da je u prostorije Mosta stigla i Ines Strenja Linić i kazala je kako ne može vjerovati da Petrova nešto može uznemiriti. U prostorijama Mosta događaju se unutarnje konzultacije prije sastanka s SDP-om u 13 sati, tu su svi važniji članovi Mosta. Po svemu sudeći, brifira ih Petrov kako bi došli do zajedničkog stava Mosta, ukoliko je takvo što moguće, s obzirom da se govori o tome da ih devet podržava HDZ, a šest zastupnika Mosta podržava SDP.

Božo Petrov je ranije tijekom dana na konzultacije s Predsjednicom došao sam. Nakon konzultacija, vidljivo blijed, odjurio je pokraj novinara, nije davao izjave.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...