Početna - IZDVOJENO - Petrova 2013
Rukavac Petrova

Petrova 2013

U organizaciji Društva mladeh z Rukavca, Udruge Domoljub 1909., MO Rukavac, Zvončarske muzejske zbirke, Sportske udruge, Caffe bara Tin te Općine Matulji ove je godine, kako kažu oni koji su tamo bili, bilo najbolje do sada. Pučka fešta Petrova već godinama zabavlja i stare i mlade, a kako je bilo ove godine, možete pogledati u fotogaleriji koju vam donosimo.

Naime, u subotu je vrhunac zabave započeo navečer u 21,30 sati kada su nas zabavljali Mauro Staraj uz Brevise, a poseban gost bio je Alen Vitasović. Proslava se nastavila i u nedjelju, kada se dogodio turnir u briškuli i trešeti, uslijedilo je tradicionalno povlačenje konopa, a u 23,00 sata zabavu je podgrijala grupa Mustafi s gostom večeri Antonijom Krištofićem. Kako našim dragim žiteljima Liburnije zabave nikad dosta, a i povodom ulaska Hrvatske u EU, fešta se nastavila i u ponedjeljak, a okončala je u sitne sate karaokama koje su započele u 23,00 sata.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Prikupljanje božićnih drvaca na prostoru Grada Opatije

Nakon proteka božićno-novogodišnjih blagdana Komunalac d.o.o. organizirano prikuplja božićna drvca. Molimo građane da božićna drvca odlože pokraj vlastitog  spremnika za ...