Početna - IZDVOJENO - Petrova na Rukavcu
Rukavac Petrova

Petrova na Rukavcu

Ovaj vikend, subotu i nedjelju na Rukavcu se održava tradicionlana fešta Petrova. Organizator je MO Rukavac, U.O. „Oliv“, Društvo mladih Rukavac, sportske udruge. Pokrovitelj je općina Matulji.

Proslava počinje u subotu, 4. srpnja na Kinkelovom tarace showom „Omađijaj me“ mađioničara i iluzioniste Andreja Škedela s početkom u 21:00 sat. Od 22:00 sata nastupaju  D’Beni Band i Alen Vitasović.

Dan nakon, u nedjelju  na istom mjestu s početkom u 19:00 sati počinje Liburnijska smotra zborova uz nastup zborova ”Matko Laginja” iz Klane, ”Maestral” iz Veprinca, DVD-a ”Opatija”, KUD-a ”Lovor” iz Lovrana, KUD-a ”Učka” Matulji te ”Štorija” iz Rukavca, a voditeljica programa je Marijana Kalčić. Grupe Mustafi i Kali nastupaju od 21:00 sat.

Ponedjeljak se nastavlja u istom tonu s finalom turnira u briškuli i trešeti u Damaru. Od srijede, 1. srpnja do nedjelje, 5. srpnja, na školskom igralištu održava 18. malonogometni turnir ”12 kafića”, u petak 3. srpnja od 17 kreće paintball turnir u šumi Perčići, a u subotu 4. srpnja u dvorani Damar 16. badminton turnir parova.

Subotu i nedjelju bit će otovorena zvončarska muzejska zbirka od 18:00 do 22:00 sata, izložba slika Kristine Knkele, izložba skulptura Višnje Laginje.Otvorenje izložbe je u subotu u 20:00 sati.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na Kastvu započinju radovi proširenja gradilišta na Crekvini

Od utorka 19. siječnja privremeno neće biti moguće parkiranje na Crekvini radi daljnjeg širenja gradilišta.Za stanovnike stare jezgre osiguran je ...