Početna - IZDVOJENO - Petrova na Rukavcu
Rukavac Petrova

Petrova na Rukavcu

Ovaj vikend, subotu i nedjelju na Rukavcu se održava tradicionlana fešta Petrova. Organizator je MO Rukavac, U.O. „Oliv“, Društvo mladih Rukavac, sportske udruge. Pokrovitelj je općina Matulji.

Proslava počinje u subotu, 4. srpnja na Kinkelovom tarace showom „Omađijaj me“ mađioničara i iluzioniste Andreja Škedela s početkom u 21:00 sat. Od 22:00 sata nastupaju  D’Beni Band i Alen Vitasović.

Dan nakon, u nedjelju  na istom mjestu s početkom u 19:00 sati počinje Liburnijska smotra zborova uz nastup zborova ”Matko Laginja” iz Klane, ”Maestral” iz Veprinca, DVD-a ”Opatija”, KUD-a ”Lovor” iz Lovrana, KUD-a ”Učka” Matulji te ”Štorija” iz Rukavca, a voditeljica programa je Marijana Kalčić. Grupe Mustafi i Kali nastupaju od 21:00 sat.

Ponedjeljak se nastavlja u istom tonu s finalom turnira u briškuli i trešeti u Damaru. Od srijede, 1. srpnja do nedjelje, 5. srpnja, na školskom igralištu održava 18. malonogometni turnir ”12 kafića”, u petak 3. srpnja od 17 kreće paintball turnir u šumi Perčići, a u subotu 4. srpnja u dvorani Damar 16. badminton turnir parova.

Subotu i nedjelju bit će otovorena zvončarska muzejska zbirka od 18:00 do 22:00 sata, izložba slika Kristine Knkele, izložba skulptura Višnje Laginje.Otvorenje izložbe je u subotu u 20:00 sati.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...