Početna - AUTOMOTO - Pink Wing izazvao oduševljenje javnosti

Pink Wing izazvao oduševljenje javnosti

U petak 11. lipnja navečer, ispred hotela Ambasador u Opatiji održao se jedinstveni i originalan hrvatski turističko-gastronomski projekt. Organizacija kluba Pink Wing okupila je 150 ljubitelja automobila koji su vozili od Zagreba do Opatije svoja luksuzna sportska vozila. Karavana luksuznih automobila je oduševila brojne posjetitelje u fan zoni kraj hotela Ambasador, a ovaj zabavni događaj Opatija će sigurno dugo pamtiti.
Hotel Ambasador iz grupacije Liburnia Hotels & Villas bio je fan zona gdje su brojni posjetitelji dočekali superautomobile i fotografirali se s autima i više od 100 vozača iz raznih zemalja svijeta, koji su sudjelovali u ovoj jedinstvenoj manifestaciji. Održan je i svečani domjenak za sve sudionike karavane na terasi jednog od najljepših i najstarijih hotela na Jadranu, hotela Kvarner.
„Nakon neizvjesnog početka ove turističke godine zbog pandemije koronovirusa, oduševljeni smo što je jedno ovako jedinstveno i ekskluzivno događanje organizirano baš u Opatiji i što je okupilo brojne posjetitelje u našim hotelima Ambasador i Kvarner. Ponosni smo što sudjelujemo u ovom događanju koje promovira Opatiju, Kvarner, čitavu Hrvatsku i njene prekrasne destinacije. Sudionici Pink Wing-a imali su priliku doživjeti opatijsku rivijeru na jedan drugačiji način, a mi smo uistinu sretni što smo bili dio ove priče“, izjavio je predsjednik Uprave Liburnia Hotels & Villas Vladimir Bošnjak.
Projekt Pink Wing održava se na području Hrvatske već 6. godinu zaredom, a sudionici su mu ljubitelji i vlasnici skupocjenih automobila. Koncept projekta i vodeća ideja organizatora je da se sudionici jedinstvene karavane okupe na tjedan dana radi neobičnih putovanja i lokacija. Na posebnim lokacijama sudionici mogu uživati u gastronomskim delicijama svakog podneblja s autentičnom kuhinjom, a poslovnim okupljanjem stvaraju poslovne kontakte i mogućnosti. Ovaj događaj za Opatiju je veliko osvježenje nakon popuštanja epidemioloških mjera izazvanim pandemijom koronavirusa.
Opatija, biser Jadrana, predstavlja prvu postaju na ruti za upoznavanje ljepota i destinacija Hrvatske, a sudionici Pink Wing-a su se uputili prema preostalim etapama ovogodišnje rute. Turistička sezona u Hrvatskoj tek je počela, a fotografije s ovog automobilističkog spektakla obići će cijeli svijet što garantira odličnu promociju naše prekrasne zemlje.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...