Početna - AUTOMOTO - Pink Wing sutra dolazi u Opatiju

Pink Wing sutra dolazi u Opatiju

Opatija će ovoga petka biti centar zanimljivih i zabavnih događanja. Karavana luksuznih automobila u organizaciji kluba Pink Wing dolazi ispred hotela Ambasador u Opatiji. Velik interes javnosti ni ove godine neće izostati jer Pink Wing događanje okuplja oko 150 ljubitelja automobila s više od 65 luksuznih sportskih vozila.
U petak 11. lipnja u 19 sati karavana superautomobila zaustavit će se ispred hotela Ambasador iz grupacije Liburnia Hotels & Villas. Pink Wing jedinstveni je i originalan hrvatski turističko-gastronomski projekt koji se održava 6. godinu zaredom. Cilj projekta je promocija hrvatskih ljepota, gradova, regija kroz povezivanje kontinentalne i morske Hrvatske. Ideja je kroz ovaj projekt pozicionirati Hrvatsku i njene prekrasne destinacije na svjetskoj mapi odredišta luksuznih automobila.
Pink Wing karavana prvo je veliko okupljanje na Opatijskoj rivijeri nakon popuštanja epidemioloških mjera vezanih za COVID-19 pandemiju. Više od 100 stranaca iz cijelog svijeta vozit će luksuzne automobile po Opatiji, a svoju vožnju završit će u fan zoni ispred hotela Ambasador gdje ih mogu dočekati svi zainteresirani posjetitelji.
„Ponosni smo što je Pink Wing odabrao hotel Ambasador za ovo jedinstveno događanje, jer se doista trudimo pozicionirati naše hotele, ali i Opatiju kao destinaciju koja ima toliko toga ponuditi za sve dobne skupine i sve ukuse. Uvijek ulažemo u proširenje ponude i drago nam je što možemo ponuditi nešto novo i drugačije. Sretni smo što je Pink Wing u Opatiji koja je uvijek otvorena za velika događanja i očekujemo velik broj domaćih i stranih turista koje će privući ne samo ovaj događaj, već i brojni drugi koji su u najavi“, izjavio je Vladimir Bošnjak, predsjednik uprave Liburnia Hotels & Villas.
Hrvatska turistička sezona je tek počela, a ovaj ekskluzivan događaj je odlična reklama za Hrvatsku jer će fotografije s ovog automobilističkog spektakla obići cijeli svijet. Posjetite Pink Wing u Opatiji i budite dio ove velike priče!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...