Početna - IZDVOJENO - „Pjesmom za Nadu“- humanitarni koncert
pjesmom za nadu

„Pjesmom za Nadu“- humanitarni koncert

“Pjesmom za Nadu” u organizaciji Udruge Nada održat će se 1. prosinca s početkom u 18.30 sati.

Humanitarni koncert održat će se u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku. Koncertom će se prikupiti sredstva za opremanje Kirurgije Kliničkog bolničkog centra Rijeka.

Humanitarni koncert “Pjesmom za Nadu” najavili su Katherine Trinajstić, predsjednica Udruge Nada, Ankica Perhat, pročelnica Odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Rijeke, Alen Polić, voditelj programa, Maja Kordić članica Ženske klape Volosko i Vedrana Lisica iz KLIK marketinga.

Na koncetu  će nastupiti Joso Butorac u pratnji Mladena Žmaka, Ženska klapa Volosko, VIS Jabuka & Alen Polić, Katja Budimčić Sabljar, Ansambl Kaljina i Prve riječke mažoretkinje. Voditelj programa je Alen Polić.

Cijena ulaznica iznosi 40 kuna a mogu se kupiti na blagajni HKD-a. Sav prihod od ulaznica, kao i prihod od prodaje božićnih zvijezda i božićnih rukotvorina članica Udruge koje će se prodavati na Korzu i Jadranskom trgu tijekom prosinca, namijenjen je za opremanje sobe za žene, Kirurgije Kliničkog bolničkog centra Rijeka krevetima s posebnom opremom.
Aktivnosti Udruge Nada organizacijski i financijski od prvog dana djelovanja podržava Grad Rijeka koji je uz Primorsko goransku županiju i brojne medijske kuće, pokrovitelj ovog koncerta. Grad Rijeka otkupit će dio ulaznica i darovati ih starijim osobama kako bi i oni mogli pratiti koncert.

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...