Početna - IZDVOJENO - Platak živi i ljeti, uskoro autobusna linija iz Rijeke
Platak.8

Platak živi i ljeti, uskoro autobusna linija iz Rijeke

Platak je pravo mjesto i idealno rješenje  za sve one koji žele pobjeći od velike gužve i vrućine koja vlada na plažama i uz more. Udaljen samo pola sata od mora Platak je stvoren za uživanje u raznolikoj i prekrasnoj prirodi?

Zabaviti se uz ovoliko sadržaja, voziti se žičarom u ljetnim mjesecima? Samo na Platku. Regionalni sportsko-rekreacijski i turistički centar Platak jedan je od najvažnijih i najvrjednijih projekata Primorsko-goranske županije koja u njega  konstantno ulaže značajnu pažnju i sredstva. Među ostalim, trenutno u suradnji s tvrtkom “Autotrolej” i Općinom Čavle priprema se pokretanje autobusne linije koja će povezivati Rijeku i Platak. Realizacijom navedenoga će naše sugrađanke i sugrađani moći još bezbrižnije uživati u brdu sadržaja i aktivnosti koje nudi naše čarobno brdo.

“Naravno, ovo nije jedina novost koja će sadržajima obogatiti Regionalni sportsko-rekreacijski i turistički centar Platak. Intenzivno planiramo nastavak ulaganja, kako bismo Platak pretvorili u nacionalno izletište broj jedan, za sve generacije, iz svih dijelova Lijepe Naše i inozemstva, i to tijekom cijele godine”, zaključio je Marko Boras Mandić, zamjenik župana Primorsko-goranske županije.

Pročelnik Upravnoga odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu Primorsko- goranske županije Valerij Jurešić najavio je, nakon vrlo uspješnoga Dana sportske rekreacije „Svi na Platak“, novu manifestaciju pod nazivom “Sva lica Platka”, koju 19. kolovoza 2017. na Platku u suradnji s Primorsko- goranskom županijom organizira Društvo sportske rekreacije “Kvarner”.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Otvoreno obnovljeno košarkaško igralište na Zametu

U sklopu Sportsko-rekreacijskog centra Zamet sinoć je svečano otvoreno obnovljeno košarkaško igralište. Igralište je obnovljeno sredstvima skupljenim organizacijom Gospodarskih igara ...