Početna - SPORT - Plivači Primorja osvojili 54 medalje na Prvenstvu Hrvatske

Plivači Primorja osvojili 54 medalje na Prvenstvu Hrvatske

Od četvrtka do subote na Bazenima Kantrida održalo se Prvenstvo Hrvatske u plivanju na kojem je nastupilo 400 plivačica i plivača iz 33 hrvatska kluba. Plivačice i plivači Primorja – Croatia osiguranja osvojili su ukupno 54 medalja od čega 26 zlatnih, 15 srebrnih i 13 brončanih. Na listi uspješnosti klubova na Prvenstvu plivačice Primorja CO su prve, dok su plivači zauzeli odlično drugo mjesto.

U seniorskoj konkurenciji državni prvaci postali su Sanja Jovanović, Ana Matković, Mislav Sever te muške i ženske štafete za koje su još plivali Saša Gerbec, Antonio Rajković, Noa Kovačić, Andrej Ivanović, Marin Ercegović, a u ženskoj štafeti Marija Maduna, Anja Juričić, Sara Knežević, Kristina Vuković i Ema Krajinović.

Antonio Rajković najbrži je mlađi junior i junior Hrvatske, a Marin Ercegović i junior i mlađi senior. Njima su se na pobjedničkom postolju pridružili Diego Ivanović i Noa Kovačić kao sudionici pobjedničkih juniorskih štafeta.

Eva Stanković nova je državna prvakinja Hrvatske u mlađejuniorskoj konkurenciji, a zajedno s Anjom Juričić, Marijom Madunom i Anjom Mikić najbrža su štafetna mlađe-juniorska ekipa Prvenstva.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

WIMBLEDON ĆE DOBITI ODŠTETU ZAHVALJUJUĆI OSIGURANJU

Wimbedon otkazivanjem turnira ove godine, profitirao Jedan od najstariji i najpoznatiji teniski turnira – turnir Wimbledon iako je otkazan kao ...