Početna - IZDVOJENO - Počele su prijave za glazbeni tečaj Stari put 2016., Kastav
plakat_tecaj_tororo

Počele su prijave za glazbeni tečaj Stari put 2016., Kastav

Udruga Tororo i Grad Kastav i ove godine organiziraju glazbeni tečaj u terminu od ponedjeljka 29. kolovoza do nedjelje 4. rujna.

– Ukoliko je vaše dijete početnik ili već ima nekog osnovnog i praktičnog znanja i voljan je i dalje muzički se educirati i napredovati pozivamo vas da mu to i omogućite uz pomoć naših profesionalnih muzičara i predavača. Predavanja i zajedničko muziciranje dogovorit će se i prilagoditi sa samim polaznicima kako bi bili što spremniji za završni koncert. Svaki učenik dobiva ukupno više od 35 sati glazbene naobrazbe za samo 500 kuna, poručili su organizatori.

Polaznici dobivaju kompletnu naobrazbu učenja instrumenta i to na individualnim satovima na kojima se uči konkretno sviranje na instrumentu ili pjevanje, ovisno o znanju polaznika, i skupna predavanja, solfeggio, harmonija, zajedničko muziciranje, povijest glazbe…

– Svakom polazniku nastava se prilagođava ovisno o njegovom znanju i zahtjevima. Polaznik dobiva materijal za samostalan rad koji mu ostaje i nakon tečaja, te je jako bitan za daljnji muzički razvoj. Namjera tečaja je da se polaznici, osim samostalnog sviranja, upoznaju još više s glazbom kroz zajedničko sviranje, druženje i komunikaciju. Na kraju tečaja svi polaznici dobivaju diplomu o uspješno završenom tečaju, dodali su organizatori.
Predavači i profesori koji će ove godine podučavati buduće glazbenike su Damjan Grbac (bas gitara / kontrabas), Spartaco Črnjarić (gitare), Katarina Jurić (klavir), Lela Kaplowitz (pjevanje), Andy Cech (bubnjevi), Danijel Mavar (harmonika) i Tonči Trinajstić (sopran saksofon / tenor saksofon / klarinet).

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...