Početna - IZDVOJENO - Počele su vožnje Tin expresom
tin expres

Počele su vožnje Tin expresom

U subotu je bila prva ovogodišnja adventska bajka u Delnicama, a iako još bez snijega Delnička adventska bajka privukla je velik broj posjetitelja na prvoj ovogodišnjoj vožnji izletničkogim vlakom “Tin ekspres” iz Rijeke.

Prošle godine blagdanski je projekt privukao je tijekom prosinca u Delnice oko pet tisuća ljudi, a subotnja vožnja u vlaku je skupila oko tristotinjak putnika. Ovogodišnje izdanje Delnićke adventske bajke četvrto je po redu.

Tom brojkom u HŽ-u su i više nego zadovoljni, a i sljedeće tri subote izletnički vlak Tin ekspres vozit će iz Rijeke u Delnice. Tijekom tjedna bit će i dodatnih vožnji namijenjenih djeci iz vrtića i osnovnih škola.

U Delnicama će sljedećih tjedana biti zabavno. Glavni gradski trg preuređen je u selo Bake Mraz u kojem će se izvoditi interaktivne bajke u čarobnoj šumi, posjetioci će se moći voziti kočijom, jahati na konju i poniju… Baka Mraz cijelo će vrijeme primati želje najmlađih i fotografirati se s njima, a u svemu joj pomažu vilenjaci.

Za svakoga će biti ponešto, pa i čak i ako snijeg ne padne uskoro – pripremljena je bogata ugostiteljska ponuda, već idućega vikenda otvara se gradsko klizalište s brojnim rekreativnim, ali i zanimljivim sportsko-hokejaškim sadržajima. A kada padne snijeg, u Delnicama najavljuju i izgradnju zimskoga grada.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...