Početna - IZDVOJENO - Počeli radovi na čvoru Rujevica: Vozit će se samo po dva traka
rujevica

Počeli radovi na čvoru Rujevica: Vozit će se samo po dva traka

Ovaj ponedjeljak su započeli radovi na rekonstrukciji raskrižja na čvoru Rujevica, zbog čega će se promet vozila odvijati samo dvama od četiri prometna traka, najavljeno je iz Hrvatskih cesta.

Radovi se izvode zbog izgradnje trgovačkog centra Interspar u neposrednoj blizini čvora Rujevica, koji će iz klasičnog trokrakog raskrižja biti rekonstruiran u kružni tok. Radovi će se izvoditi na sjevernoj strani budućeg kružnog toka, predviđeno trajanje je 75 dana, zbog čega će sjeverni prometni trakovi biti izvan funkcije, a za vrijeme izvođenja radova neće raditi ni semafori, pa se vozači pozivaju na oprez i poštivanje privremene prometne signalizacije. Iz Hrvatskih cesta poručuju kako su poduzete sve mjere da se gužve i zastoji smanje na najmanju moguću mjeru, no ipak se očekuje otežano odvijanje prometa zbog čega vozače mole za razumijevanje i strpljenje.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Primanje za opatijske laureate – glazbenike Ellu i Duleta

Gradonačelnik Fernando Kirigin priredio je primanje za opatijske glazbenike, laureate ovogodišnjih popularnih glazbenih festivala ČAnsonfesta i MIK-a Emanuelu Lazarić – Ellu i Duška ...