Početna - IZDVOJENO - Počeli su upisi u Školu malog nogometa u Opatiji
nogomet

Počeli su upisi u Školu malog nogometa u Opatiji

Malonogometni klub Gorovo iz Opatije poziva sve zainteresirane u svoju Školu malog nogometa. Osim u školske klupe, školarci su se vratili i na parket dvorane “Marino Cvetković” u Opatiji. Njima će se ovoga tjedna pridružiti polaznici “Škole malog nogometa za vrtićare” za koju ovog tjedna počinju upisi novih članova. Upisi za sve zainteresirane dječake i djevojčice od 4 do 14 godina starosti počinju u ponedjeljak 5. rujna i traju čitave godine. Informacije možete dobiti na broj telefona 098 536 313, facebook stranici kluba ili u dvorani Marino Cvetković ponedjeljkom od 16:30 – 17:30.

“Za naše programe zainteresirano je sve veći broj djece što je pokazatelj kvalitete našeg rada. Škola malog nogometa u Sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji djeluje već četvrtu godinu i svake godine imamo sve više članova. Četrdesetak mališana dobilo je prošle godine diplomu za uspješno savladavanje našeg programa. Nadam se da ćemo i ove godine imati dobar odaziv novih članova.” poručio je voditelj škole Domagoj Tramontana.

U MNK Gorovo djeluje čak šest uzrasnih kategorija:

U MALONOGOMETNOJ IGRAONICI treniraju najmlađi članovi kluba pod budnim okom trenerice Tine Fabijan, diplomirane odgajateljice i trenera Frane Peruča. Dječaci i djevojčice usvajaju osnove nogometne igre, atletike i gimnastike kroz igru i zabavu. Treninzi se održavaju dva – tri puta tjedno.

Naši PREDNATJECATELJI sudjeluju na brojnim turnirima u okolici i postižu zapažene rezultate. Dječaci rođeni 2008 i 2009. godine treniraju tri puta tjedno pod vodstvom trenera Domagoja Tramontane, ujedno i voditelja škole.

MORČIĆI, odnosno dječaci rođeni 2006. i 2007. Godine pod vodstvom trenera Bojana Šestana već su pravi mali nogometaši. Igraju razne malonogometne lige, a ove bi sezone napokon trebali započeti s nastupima u službenom HNS-ovom natjecanju stoga posebno pozivamo dječake ove uzrasne skupine da se jave u klub.

Osim morčića, natjecanje će započeti i naši PIONIRI. Dječake rođene od 2002. – 2005. godine vodit će renomirani malonogometni trener Tihomir Tomić.

KADETI i JUNIORI već se godinama natječu u 1. Hrvatskoj malonogometnoj ligi te u tim kategorijama imamo čak i reprezentativce Hrvatske. Kadete će voditi Tihomir Tomić, dok će trener juniorima biti Mario Kovčalija.

“Treninzi za sve kategorije bit će održavani u dvorani Marino Cvetković tri puta tjedno. Za sada ne možemo točno reći koji će biti termini, no radi se o poslijepodnevnim satima kada je roditeljima zgodno dovesti djecu. Ove godine imamo i jednu zanimljivost, a to je KID-BOXING u suradnji s opatijskim Kick boxing klubom OFC. Prošle smo godine s njima imali izvrsnu suradnju i djeca su oduševljena povremenim treniranjem u dvorani za borilačke sportove. Sve zainteresirane molim da se jave na broj telefona 098 536 313. Rado ćemo odgovoriti na sve upite i pružiti sve informacije. Radujemo se svakom novom članu”, zaključio je Domagoj Tramontana.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Prikupljanje božićnih drvaca na prostoru Grada Opatije

Nakon proteka božićno-novogodišnjih blagdana Komunalac d.o.o. organizirano prikuplja božićna drvca. Molimo građane da božićna drvca odlože pokraj vlastitog  spremnika za ...