Početna - IZDVOJENO - Počinje Festival vatrometa

Počinje Festival vatrometa

Vikend prije ponedjeljka, dana kada Hrvatska ulazi u Europsku uniju, sve je u plavoj boji sa žutim zvjezdicama, reklame i prigodan program gdje god se okrenemo. Kao što smo i najavili tijekom proteklog tjedna, danas vam donosimo program koji nas očekuje sutra u Opatiji, a sve povodom činjenice da ćemo postati jedna od zvijezda na plavoj zastavi Europske unije.

Naime, sutra nas u Opatiji čeka pregršt događanja koja, sigurni smo, ne želite propustiti. Ukoliko se nađete u Opatiji oko 17 sati, za kada je program i predviđen započeti, nećete moći ne naletiti na nastup bubnjara “Samba ispod volte” koji će vas dočekivati na raznim lokacijama, od 20 sati, također na raznim lokacijama, zabavljat će nas ulični zabavljači na štulama “Triko cirkus teatar” i žonglerska skupina “Plamen drum”.
vatromet-europska-unija
U 21 sat na kupalištu Slatina započinje prigodni zabavni program gdje će nas zabavljati i rasplesati uvijek dobro raspoložena grupa Koktelsi, a domaćin će biti svima dobro poznati Robert Ferlin. Nakon sat vremena plesa i glazbe, za 22,15 h predviđen je Baby vatromet koji će prezentirati ulični zabavljači Trio cirkus teatar i Plamen drum, a u 23,30 h čeka nas vatromet praćen glazbom , tzv. piromuzički vatromet na kupalištu Slatina.

Dođite i dobro se zabavite!!!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...