Početna - SPORT - Počinje škola nogometa u Lovranu
škola nogometa
foto: ilustracija

Počinje škola nogometa u Lovranu

Sljedeći tjedan u Lovranu, ponedjeljak ujutro počinje škola nogometa “Primi Passi”, škola će trajati od 30. lipnja do 11. srpnja.

Poduku će održavati licencirani trener Vanja Petrović te uz pomoć mladih pomoćnih trenera Josipa Juraja Klindića, Domagoja Tramontane i Andreja Abrama, polaznici su djeca starosti od 6 do 12 godina.

Škola će trajati dva tjedna, od ponedjeljka do petka od 8:30 do 12 sati, subota i nedjelja su slobodne. Polaznici će se osim testiranja na početku i kraju škole, sama škola sastojati će se od nekoliko područja (koordinacija i preciznost, brzina, tehnika i taktika) u kojima će polaznici kroz vježbe unaprijeđivati svoje nogometno znanje i vještinu.

Sudionici škole imaju osiguran komplet dres škole nogometa Primi Passi, diploma o uspješnom završetku škole, poklon bon glavnog sponzora škole Pizzerie Delfino te brojne druge nagrade.

Za sve dodatne informacije školu možete kontaktirati putem mobitela 098 917 4586 ili e-mail adrese: skolaprimipassi@gmail.com.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Start 5. etape CRO Racea 1. listopada u Opatiji

I ove godine krajem rujna Hrvatska će biti domaćin sedme po redu međunarodne biciklističke utrke CRO Race u organizaciji tvrtke ...