Početna - IZDVOJENO - Počinju ljetni gala koncerti na najljepšoj opatijskoj terasi

Počinju ljetni gala koncerti na najljepšoj opatijskoj terasi

U četvrtak 08.07.2021. na terasi Milenija nastupaju Matija Cvek i Marko Kutlić

Najljepšu opatijsku terasu će i ovoga ljeta krasiti predivne melodije vrhunskih hrvatskih glazbenika.  Desetu godinu zaredom sve goste terase Milenija očekuje savršena harmonija užitka i gastronomskih delicija pod zvijezdama. Pozivamo Vas da se uputite na čarobno glazbeno putovanje i doživite Opatiju na poseban način!

Tradicionalni ciklus gala koncerata ove godine otvara izvrsni vokal Matija Cvek koji će biti domaćin pet koncerata, a u četvrtak 08. srpnja pridružuje mu se Marko Kutlić za koga danas mnogi tvrde da je jedan od naših najboljih i najprepoznatljivijih vokala te da njegovo vrijeme tek dolazi.  

15. srpnja uz Matiju Cveka, na terasi hotela Milenij, nastupa mladi talentirani pjevač Tomislav Marić – ToMa koji je poznat po uspješnom nastupu na ovogodišnjoj Dori na kojoj se natjecao s pjesmom “Ocean of love”.

Ljetni gala koncerti na terasi hotela Milenij postali su brand i zaštitni znak, a 22. srpnja i 19. kolovoza koncert će održati poznati splitski tenor Marko Pecotić.

Matija Cvek i Filip Rudan 29.07. na terasu Milenija donose zaraznu energiju koja garantira nezaboravnu ljetnu večer! 05.08. svoj samostalni koncert održat će Matija Cvek. Zajedno sa svojim bandom The Funkenstein na jedinstveni način izvest će svoje autorske pjesme te covere pjesama funk, pop i R&B izvođača poput Brune Marsa, Stevie Wondera, Dine Dvornika i Michael Jacksona.

12.08. na terasi Milenija Matiji Cveku pridružuje se mlada pjevačica Nika Turković. Savršeni spoj ova dva sjajna vokala ispunit će terasu Milenija glazbenim notama za savršene trenutke tijekom tople ljetne večeri.

Posebno osmišljeni program „When tomorrow comes“ proizašao je iz glazbene suradnje MERITAS (Meri Jaman i Anite Valo) i Jelene Radan,započete prije nekoliko godina, zatvara ovogodišnji jubilarni ciklus ljetnih gala koncerata ‘Music by the Sea’.

Prošećite crvenim tepihom, uživajte u glazbenim melodijama uz šampanjac ili omiljene koktele te se prepustite se šarmu ljetnih večeri!

Uz gala koncerte koji se održavaju svaki četvrtak u srpnju i kolovozu, na terasi Milenija možete uživati i u ostalim glazbenim programima prema sljedećem rasporedu:
Srijeda – DJ Sharp – live
Petak – ‘Smiling to myself’ band
Subota – ‘Duo Elegance’
Nedjelja – ’14 strings’ (gitara & mandolina)

Posebne ponude za rezervacije smještaja možete pronaći na www.amadriapark.com, a za rezervaciju stola nazovite recepciju hotela Milenij na 051/202-000.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Otvorene prijave na STEM radionice u inoLAB-u u Kastvu

Udruga za promicanje informatičke kulture E-Kastav od ove školske godine provodi radionice programiranja i robotike. Učenici se mogu prijaviti na ...