Početna - GOSPODARSTVO - Počinju radovi na gradnji vodovoda i odvodnje u Prolazu Ivana iz Kastva

Počinju radovi na gradnji vodovoda i odvodnje u Prolazu Ivana iz Kastva

U ponedjeljak, 30. studenog, započinju radovi na gradnji vodovoda i odvodnje u Prolazu Ivana iz Kastva.

Radovi obuhvaćaju izvedbu 19 metara dugog sanitarnog kolektora profila 200 mm, oborinskog kolektora dužine 23 metra i profila 300 mm te vodovodnog cjevovoda dužine 24 metra profila 100 mm.

Izvodit će se u fazama. U prvoj fazi izvodit će se po stepeništu i pješačkom prolazu. Pješački prilaz objektima bit će osiguran za cijelo vrijeme trajanja radova. U drugoj fazi radovi će se izvoditi na prometnici koja će se privremeno zatvoriti za promet vozilima zbog nedovoljne širine za sigurno i istovremeno izvođenje i odvijanje prometa i radova.

Pješački prolaz bit će osiguran duž izvođenja radova. Privremeno odvijanje prometa bit će regulirano prometnom signalizacijom i znakovima. Ugovoreni rok izvođenja radova je 90 kalendarskih dana.

Ugovorena vrijednost investicije iznosi 655.000 kuna bez poreza na dodanu vrijednost. Izvođač radova je MK GRADNJA d.o.o. iz Viškova, a stručni i obračunski nadzor vrši TECHCON PLAN d.o.o. iz Rijeke.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Općina Lovran sanira školjeru na lovranskom lukobranu

Općina Lovran nastavlja s investicijama, pa je tako jučer započela dohrana školjere luke Medveja i luke Lovran. Načelnik Bojan Simonič ...