Početna - IZDVOJENO - Počinju upisi u školu glume Ri Teatar
Ri-Teatar

Počinju upisi u školu glume Ri Teatar

Ri Teatar organizira 29. Školu glume za uzrast iznad 17 godina koja će se odvijati u Kulturnom centru Kalvarija.

Škola će trajati 4 mjeseca, od veljače 2016. do svibnja 2016., te će se održavati subotom i nedjeljom, a povremeno i individualne probe tokom tjedna. Početak je predviđen za 06. veljače 2016., a diplomska predstava će biti izvedena krajem svibnja 2016.

Škola glume Ri Teatra će biti organizirana u obliku vikend radionica koje će voditi profesionalni glumci, redatelji, koreografi…., a u koordinaciji glumca i redatelja Ri Teatra Bojana Lakoša. Primjereno dobi i iskustvu, polaznici Škole glume kroz igru i razne zanimljive i atraktivne oblike grupnog i individualnog dramskog rada, svladavaju specifične zadatke vezane uz samu prirodu dramskog stvaralaštva i kazališnog medija, ali i opće odgojno-obrazovne zadatke koji pridonose osobnom razvoju i stjecanju kulturnih navika. Ostvarivanjem prvih, polaznicima osiguravamo temeljitu pripremu i provjeru sposobnosti za eventualni studij glume, režije, dramaturgije, teatrologije i slično. Ostvarivanjem drugih, polaznike pripremamo za skladan život u društvu te za suvremenu i kulturnu javnu komunikaciju u medijskoj civilizaciji koja sve više inzistira na osobnosti i individualnosti javnog nastupa.

Nakon završene škole glume svi zainteresirani će dobiti priliku nastaviti rad u predstavama Ri Teatra ili nastaviti pripremu za upis na Akademije Dramskih Umjetnosti.

Upisi su nedjeljom, i to 17., 24. i 31. siječnja 2016. u 16 sati u Kulturnom centru Kalvarija, Kalvarija 8. Sve informacije možete dobiti na tel. 051/375-866 ili gsm. 091/ 253-8991 ili putem e-maila: ri.teatar@ri.t-com.hr

Upisi nisu audicija i nije potrebno pripremiti ništa, a o detaljima, točnim terminima i svemu ostalome će se saznati upravo tada, na samim upisima!

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Muzej grada Rijeke otvoren u Noći muzeja

U Palaču šećera, gdje se može vidjeti stalni postav posvećen gradskoj povijesti, ulazi se u dvije grupe po 25 osoba ...