Početna - IZDVOJENO - Podignuta optužnica protiv bivše šfice Porezne, kaže da nije kriva
nada
web

Podignuta optužnica protiv bivše šfice Porezne, kaže da nije kriva

Bivšu ravnateljicu Porezne uprave Nadu Čavlović Smiljanec Uskok tereti da jeiskoristila svoj položaj, ovlasti i utjecaj da bi se odgodilo plaćanje poreznog dugaosječkom poduzetniku Željku Bilošu.

U optužnici stoji i da je državni proračun oštećen za više od devet milijuna kuna.

Čavlović Smiljanec za Novu TV rekla je da nije kriva i pojasnila:

– Ja sam i prije dok sam bila ravnateljica Porezne uprave i kada sam dala ostavku na to mjesto kada je proširena istraga na mene, rekla da nisam kriva i da ne poznajem tog poreznog obveznika i da nisam trgovala utjecajem.

Dodala je kako smatra da za svaku radnju u životu mora postojati motiv, a ona motiva za ono što je optužuju nije imala:

– Koji je motiv ovdje bio da izlažem sebe i svoju obitelj? Godinu dana sam pod istragom, nije jednostavno da bih pogodovala nekome koga u životu nisam vidjela tko mi nije ni prijatelj ni rođak. Koji je motiv? Motiva nema – rekla je bivša šefica Porezne.

Čavlović Smiljanec kaže kako ovime ipak ne želi poručiti da joj je smješteno i dodaje:

– To prosudite sami. Ako sam Uskoku davala dva puta iskaz, ukazivala na propuste i ljude u tim predmetima, ako postoje mjere snimanja gospodina Biloša, ako se iz spisa vidi tko mu je dogovarao reprogram…a meni se ne vjeruje – rekla je Čavlović Smiljanec.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

3. sjednica Gradskog vijeća Grada Opatije – 3. kolovoza 2021.

Sjednica Gradskog vijeća održava se u Centru Gervais sukladno odlukama Stožera civilne zaštite RH Na temelju članka 31. Statuta Grada Opatije ...