Početna - IZDVOJENO - Podjela sadnica cvijeća u Kastvu

Podjela sadnica cvijeća u Kastvu

Turistička zajednica Grada Kastva organizira podjelu sadnica

image2

Uokviru ekološko – edukativne akcije Volim Hrvatsku – volin Kastav i obilježavanja Dana planeta Zemlje, Turistička zajednica Grada Kastva organizira podjelu sadnica cvijeća (ljetnica) iznajmljivačima obiteljskog smještaja sa području Grada Kastva koji imaju podmirene sve zakonske obveze i ugostiteljima koji djelatnost obavljaju u staroj gradskoj jezgri.

image1

Sadnice će biti raspoložive, uz obavezno predočenje osobne iskaznice, u Vrtlariji Terra, Jurčići 41, Kastav (na novoj cesti kraj nadvožnjaka), u ponedjeljak i utorak, 27. i 28. travnja 2020. u vremenu od 8:00 do 17:00 sati. Molimo zainteresirane da se drže navedenih termina, budući da preuzimanje prije i nakon toga neće biti moguće.

Prijave najljepše uređenih prozora, balkona i okućnica na području TZ Grada Kastva (u kojima je potrebno dostaviti ime i prezime, adresu, broj telefona i par fotografija), primati će se od 01. do 30. 06. 2020. na e-mail adresu info@kastav-touristinfo.hr.

Rivijera News

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Uskoro asfaltiranje prve dionice ceste u Žegotima

Dogovoreno je da će se završni sloj asfalta duž cijele dionice staviti odjednom što znači da će cesta biti zatvorena ...