Početna - IZDVOJENO - Pogledajte program Bele nedeje 2021.

Pogledajte program Bele nedeje 2021.

Ispred Kuće Belice predstavljen je program ovogodišnje manifestacije Bela nedeja koja se održava se pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića koji u nedjelju i dolazi u Kastav.

Već drugu godinu, Belu nedeju ograničavaju epidemiološke mjere no za razliku od lani, Covid potvrde ipak omogućuju organizaciju programa.

Dok čekamo vremena da cijeli grad postane pozornica, ovogodišnja događanja će se ipak morati ograničiti na nekoliko punktova: Lokvina, Crekvina i Fortica. Tu će vas čekati vinari Kastavštine, Kvarnera i drugih dijelova Hrvatske i bogata gastronomska ponuda dok će sajamski dio biti usmjeren na ponudu autohtonih proizvoda. Za ulazak na Forticu, Lokvinu i Crekvinu trebat će Covid potvrda. Sajamski dio i zabavni sadržaji za djecu otvoreni su za sve posjetitelje uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Sva tri dana u Kastvu će se moći obaviti brzi test po cijeni od 70 kuna, a šator će biti ispred Fortice, uz cestu za Vidikovac.

Kako bi sve bilo brže, prijavu za brzi test moguće je ispuniti na poveznici:

https://medris.test4covid.com.hr/applications?location=bela-nedeja-2021-kastav

Program će se odvijati od subote do ponedjeljka, a centralni događaj je Pozdrav beloj nedeji u Aleji velikana, u nedjelju točno u podne uz prethodni nastup “stogodišnjaka” Glazbenog društva Spinčići.

Uoči Bele nedeje, u gradu će u subotu, u 18,30 sati, biti otvorena izložba posvećena književniku Anti Dukiću, u crkvi Svete Trojice i ispod volte.

Izvor: Grad Kastav

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Otvorene prijave na STEM radionice u inoLAB-u u Kastvu

Udruga za promicanje informatičke kulture E-Kastav od ove školske godine provodi radionice programiranja i robotike. Učenici se mogu prijaviti na ...