Početna - IZDVOJENO - Pogledajte program posljednjeg dana Bele nedeje

Pogledajte program posljednjeg dana Bele nedeje

Bela nedeja ove je godine usprkos epidemiološkim mjerama uspješno organizirana. Prva dva dana Bele nedeje okupila su velik broj poklonika i zainteresiranih građana koji su jasno pokazali koliko im je nedostajala ova manifestacija!

Danas je posljednji dan Bele nedeje, poznatiji kao Beli pundejak, a i današnji program izgleda izrazito zanimljivo bez obzira na kišno vrijeme. Najprije od 12:30 do 14:30 na Fortici nastupaju Antonio Krištofić i Mateo Žmak. Program se nastavlja u 15:00 sati kada će sjajnu atmosferu dodatno nadograditi Trio Superfantastic. U 17:30 stiže i Trio Vox, a zatvaranje ovogodišnjeg programa Bele nedeje pripala je Danijelu Beniju i Damjanu Brniću.

Jednako tako i festival CrekVINA ulazi u posljednji dan, a moguće ga je posjetiti i danas do 22 sata. Moguće je posjetiti i Atelje Pavić od 10 – 20 sati, Atelje Jantolek od 10 – 19 sati, a Galerija Svete trojice radi od 16:00 – 19:00. Interpretacijski centar Kuća Belice otvoren je od ¸10:00 do 20:00 sati.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Obilazak odlagališta neopasnog otpada Osojnica

Odrađena još jedna tura obilaska odlagališta neopasnog otpada Osojnica u sklopu dana otvorenih vrata koje je organizirano s Ministarstvom regionalnog ...