Početna - IZDVOJENO - Pomoć umirovljenicima povodom božićnih i novogodišnjih blagdana u Općini Lovran

Pomoć umirovljenicima povodom božićnih i novogodišnjih blagdana u Općini Lovran

Dana 31. listopada 2021. godine na web stranici Općine Lovran objavljena je obavijest građanima vezana za pomoć umirovljenicima povodom Božićnih i novogodišnjih blagdana.

Temeljem prijedloga Općinskog načelnika Općine Lovran, na 4. sjednici Općinskog Vijeća Općine Lovran donesena je Odluka o izmjenama Odluke o socijalnoj skrbi kojom su povećani iznosi uvjeta prihoda, pa isti sada glase:

„Uvjet prihoda ispunjava korisnik s prihodima koji ne prelaze sljedeće iznose:

  • samac do 1.600,00 kuna,
  • dvočlana obitelj do 2.400,00 kuna,
  • tročlana obitelj do 3.100,00 kuna,
  • četveročlana obitelj do 3.700,00 kuna.

– ako obitelj ima više od četiri člana, cenzus prihoda za svakoga se člana povećava za 500,00 kuna, osim u odnosu na situaciju propisanu člankom 18., stavak 2. ove Odluke.“

Slijedom navedenog, pozivamo građane koji zadovoljavaju kriterije po novim uvjetima, a koji nisu već predali zahtjeve, da zaključno do 10. prosinca 2021. godine dostave svoje Zahtjeve zajedno sa svom potrebnom dokumentacijom koja je objavljena u gore navedenoj obavijesti (https://lovran.hr/pomoc-za-umirovljenike-za-bozicne-blagdane/). Postupci po zahtjevima koji su pokrenuti, a nisu riješeni do dana stupanja na snagu navedene Odluke, dovršit će se po odredbama te Odluke.

Obrazac Zahtjeva za dodjelu pomoći umirovljenicima te Izjavu podnositelja zahtjeva možete preuzeti na web stranici Općine Lovran (www.lovran.hr) ili u službenim prostorijama Općine Lovran. U slučaju nejasnoća ili dodatnih upita slobodni ste se obratiti na telefon 051/563-860 ili putem e-maila: pisarnica@lovran.hr.

Izvor: Općina Lovran

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Danas započinju radovi u Ulici 9. rujna

Obavještavamo o interventnim radovima na prekopu ceste i ugradnji vodolovne rešetke koji će se odvijati od 20. do 27. siječnja 2022. ...