Početna - IZDVOJENO - Popis mečeva za Opatija Fight night 6
OFN6logo

Popis mečeva za Opatija Fight night 6

Brojni ljubitelji borilačkih sportova krajem listopada napokon će ponovno moći uživati u jednom takvom spektaklu zahvaljujući Opatija Fight Nightu 6 u opatijskoj sportskoj dvorani “Marino Cvetković”.

OFN 6 na rasporedu je 31. listopada, na popisu mečeva našlo se zasad devet odličnih mečeva, a ovo je prvi put da je organizator Opatija Fight Club uspio u svakoj borbi imati barem po jednog domaćeg borca s opatijsko-riječkog područja, što će zasigurno privući veliku pažnju brojnih fanova MMA i K1 mečeva.
U glavnoj borbi večeri nastupit će iskusni Stipe Bekavac koji se može pohvaliti King of the Ring titulom svjetskog prvaka, a njegov protivnik bit će vrlo neugodni talijanski borac Aramis Alberti koji u svojoj profesionalnoj karijeri ima devet pobjeda i svega tri poraza.
Prije njega u ringu će se naći riječki teškaš Mladen Kujundžić kojem će ovo biti prvi nastup pred svojim navijačima nakon što je proteklih nekoliko godina nastupao isključivo izvan kvarnerske regije. Kujundžić će nastavak svog pobjedničkog niza tražiti protiv vrlo neugodnog češkog borca Vasila Ducara, koji je mnogima također poznat zahvaljujući dvije sjajne pobjede koje je ostvario na FFC eventima.
U glavnom dijelu Opatija Fight Nighta 6 nastupa i bivši WBC Muay Thai prvak svijeta Ivan Stanić, a njemu će se s druge strane ringa naći neugodni rumunjski borac Ricu Beleniuc, koji baš poput Opatijca voli otvorenu borbu, pa nema sumnje kako će njihov okršaj posebno oduševiti opatijsku publiku. U posljednjoj borbi glavnog dijela nastupa još jedan borac koji se može pohvaliti osvojenom titulom svjetskog prvaka (Enfusion), a radi se o Zlatku Bajiću. Njegov suparnik bit će Slovenac Grega Smole, koji je u svojim dosadašnjim mečevima pokazao zavidnu tehniku, pa su svi uvjereni kako će ovo biti meč prava poslastica za gledanje.
“Nije bilo lako, ali uspjeli smo sastaviti jedan popis s 18 boraca za koje sve redom mogu reći kako su iznimno kvalitetni i svaki od njih definitivno ima što za pokazati. Teško bi mi bilo neki od tih mečeva izdvojiti kao posebno atraktivan, radi se zaista sve redom o odličnim borcima i uvjeren sam kako gledatelje očekuje pravi spektakl”, rekao je OFC-ov predsjednik Mladen Kranjčec povodom objave borbi.
 
Opatija Fight Night 6, popis mečeva:
MMA: Stipe Bekavac VS Aramis Alberti
K1: Mladen Kujundžić VS Vasil Ducar
K1: Ivan Stanić VS Ricu Beleniuc
K1: Zlatko Bajić VS Grega Smole
K1: Nikola Božić VS Ivan Bilić
K1: Luka Žeželić VS Anto Širić
MMA: Ivan Brguljan VS Ivica Ćubić
K1: Marin Slavić VS David Zaplatar
K1: David Laginja VS Klemen Pekolj
Iako je do eventa u Opatiji preostalo gotovo mjesec i pol dana, već sad je interes za ulaznice zaista vrlo velik. Otkriveno je kako će njihova cijena kad je u pitanju tribina biti 70 kuna u pretprodaji, a ona će krenuti početkom listopada na desetak prodajnih mjesta na području Opatije, Rijeke i okolice o čemu će biti pravovremeno objavljene detaljnije informacije.
Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...