Početna - IZDVOJENO - Posjet istarskog župana Opatiji

Posjet istarskog župana Opatiji

U povodu svečane proslave Dana Primorsko-goranske županije, koja je u petak održana u opatijskom Centru Gervais, Grad Opatiju je posjetio istarski župan

Prilikom susreta, opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić i istarski župan Valter Flego razgovarali su o razvojnim projektima Opatije, europskim projektima u kojima Opatija trenutno sudjeluje ili se priprema za prijave na sredstva europskih fondova. Bilo je riječi i o turističkoj budućnosti Opatijske rivijere, kao i Istre, regije koja upravo od turizma ostvaruje najveći prihod u Hrvatskoj.

Istaknuta je bliska suradnja dviju županija, a posebno dobre i bliske odnose Istarska županija ima upravo s Gradom Opatijom i ostalim općinama Opatijske rivijere.

Gradonačelnik i župan Flego prošetali su središtem Opatije gdje su se susreli i razgovarali s brojnim građanima, a prije odlaska u centar Garvais popili su kavu u jednom od kultnih opatijskih kafića i obišli opatijsku tržnicu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...