Početna - IZDVOJENO - Posjet stadionu Kantrida i Atletskoj dvorani
kantrida
arhiva

Posjet stadionu Kantrida i Atletskoj dvorani

U sklopu programa Upoznajmo svoj grad da bismo ga više voljeli ovaj mjesec posvetit ćemo sportu te za Vas organiziramo obilazak Atletske dvorane i nogometnog stadiona na Kantridi uz stručno vodstvo.

Posjet će se održati u subotu, 28. ožujka 2015. s početkom u 10:00 sati. Do Kantride ćemo putovati javnim gradskim autobusom linije 1, te će okupljanje zainteresiranih biti u 9:20 na autobusnoj stanici trg Republike Hrvatske (stanica pokraj McDonaldsa, tj. bivše “Slavice”). Ako netko planira doći u vlastitom aranžmanu, može nam se pridružiti na autobusnoj stanici iznad Stadiona (u smjeru Opatije) u 9:50 sati.

Subotnji obilazak bit će prilika da se upoznamo s poviješću riječkog nogometnog stadiona koji je uvršten u listu 10 najatraktivnijih nogometnih stadiona na svijetu i Atletskom dvoranom, a tijekom posjeta saznat ćemo nešto i o planovima izgradnje novog stadiona na Kantridi.

Za sudjelovanje u subotnjem obilasku nije potrebna posebna najava ili potvrda dolaska, velebna Kantrida moći će nas prihvatiti i u većem broju. Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte:

Diana Predrag, diana.predrag@ctk-rijeka.hr, mob. 091/532-7539

Nada Turk, nadaturk55@gmail.com, mob. 091/763-4517

Branka Turčić, brankaturcic@yahoo.com, mob.091/788-2493

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Kako je bilo na prezentaciji u Centru za inovacije u turizmu?

U petak, 15. listopada 2021. godine, u Centru za inovacije u turizmu – HUBBAZIA predstavnici Hrvatskog telekoma održali su prezentaciju ...