Početna - IZDVOJENO - Posjetite Tower WinterLand!
winterland_0

Posjetite Tower WinterLand!

Od ovog vikenda  Tower Centar u pravom je zimskom ugođaju, otvoren je Tower WinterLand, koji na 4.000 kvadratnih metara posjetiteljima nudi ono najbolje od blagdanske zabave.  Nakon uspješne prošlogodišnje manifestacije koja je okupila brojne posjetitelje u prostoru nekadašnjeg Semerara, na 4. katu Tower Centra Rijeka, Tower WinterLand ponovo donosi brojne atraktivnosti i puno zabave.

U prostoru je postavljeno veliko klizalište na zatvorenom, uz posebnu ledenu stazu, koja je još veća u odnosu na prošlogodišnju, veliki dječji zabavni centar, ukusna gastronomska ponuda i brojna zabavna događanja. Nakon samog otvorenja koje su mnogi Riječani već iskoristili za zabavu na ledu, na red stiže skorašnje otvorenje Bowling Centra, po svemu sudeći, ultimativne atrakcije ovogodišnjih blagdana u Rijeci. Američki bowling svojim konceptom zabavnog kuglanja privlači čitave obitelji od najmlađih do najstarijih, a posebnim dijelom pod nazivom cosmic ili disco bowling pretvara prostor bowling centra u lokaciju najbolje zabave i večernjeg izlaska. Sve one koji se po prvi put susreću s ovim atraktivnim sportom, dočekat će educirani instruktori koji će ih uputiti u sva pravila i čari bowlinga.

Tower WinterLand nudi i bogati program događaja, a možete ga pogledati na web stranici Tower Centra Rijeka.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...