Početna - IZDVOJENO - Ljetni prijelazni rok na riječkoj Rujevici- poslijednji dan
sjever

Ljetni prijelazni rok na riječkoj Rujevici- poslijednji dan

Posljednji dan i ljetni prijelazni rok na Rujevici bliži se kraju, no donio je prema očekivanjima novog igrača u svlačionicu prve momčadi. Napadač “Intera”, stigao je u Rijeku na liječnički pregled, nakon čega bi u poslijepodnevnim satima trebao potpisati ugovor s “bijelima”

Kao što je bilo govora prethodnih tjedana, Jakov Puljić, napadač “Intera”, stigao je u Rijeku na liječnički pregled. Nakon pregleda trebalo bi uslijediti potpisivanje ugovora s “bijelima”. Nigerijac Ajayi otišao je na posudbu u redove “Hapoel Ashkelona” gdje se već nalazi jedan bivši igrač “Rijeke” napadač Ivančić.

Ivan Martić više nije član riječke momčadi. Potpisao je sporazumni raskid ugovora što znači da Martić može kao slobodan igrač potražiti novi klub kao što je učinio bivši branič Aleksandar Šofranac koji je pak prešao u redove belgijskog drugoligaša “Cercle Bruggea”.

Martićevim i Ajayijevim odlaskom po svemu sudeći završila je ljetna sezona odlazaka sa riječke Rujevice, no to je teško potvrditi sa stopostotnom sigurnošću, budući da je u nekim istočnim destinacijama (Rusija, Kina…) prijelazni rok i nakon 1. rujna.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Akcija deratizacije na području Lovrana

Jesenska akcija obavezne preventivne deratizacijske mjere na području Općine Lovran provodit će se od 24. rujna do 30. rujna ove ...