Početna - IZDVOJENO - Poslovni uzlet grada Rijeke
ideja
web

Poslovni uzlet grada Rijeke

Besplatne edukacije Poslovnog uzleta za poduzetnike, obrtnike i sve zainteresirane za stjecanje novih poslovnih znanja održat će se u petak, 16. listopada, u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku.

Na edukacijama će svi zainteresirani moći saznati važne informacije vezane za EU fondove za razvoj ruralnog turizma, kreditiranje gospodarstava ili pak kako napisati kreditni zahtjev koji će bankama biti neodoljiv.
Edukacije o oglašavanju putem Facebooka i Googla nude znjanja o osnovama digitalnog marketinga, te kako se povoljno oglašavati, a na predavanju o Cloud uslugama polaznici će naučiti kako uspješno poslovati i kada nisu u uredu, kako jedinstveno komunicirati turistički brand, te saznati važne informacije o novim trendovima u turizmu.

Također, polaznici koji su tek uplovili u poduzetničke vode, saznat će što i kako dalje, ali i kako se motivirati da bi bili i ostali uspješan poduzetnik. Ukoliko polaznici imaju problema u naplati potraživanja, saznat će kako uz pomoć factoringa poboljšati likvidnost.

Detaljan program edukacija pogledajte ovdje: http://www.poslovni.hr/media/forum-user-upload/files/6c/6c878819167ab2ab3d405d3bbc2d36a0.pdf

Osigurati svoje mjesto možete ovdje: http://www.poslovni.hr/sponzorirani/poslovni-uzlet-grada-rijeke-301306

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...