Početna - IZDVOJENO - Postavljena izložba “Ovo je Rijeka – stotinu uspomena, jedna priča”

Postavljena izložba “Ovo je Rijeka – stotinu uspomena, jedna priča”

Od danas, 15. siječnja 2021. u Exportu na Delti postavljena je izložba „Ovo je Rijeka – stotinu uspomena, jedna priča“, koja predstavlja predmete vezane uz nogometni klub Rijeka iz privatnih kolekcija Zvonimira Krpana i Mišela Budimilića.
Ovi Riječani i strastveni navijači prikupili su više stotina dresova, medalja, pehara, plaketa, karata i zastavica. Ova atraktivnoa izložba je za sve generacije, te je dio programa Europske prijestolnice kulture i ostaje otvorena do 15. ožujka 2021.
Izložbu „Ovo je Rijeka – stotinu uspomena, jedna priča“ moguće je razgledati u radno vrijeme Exporta: četvrtkom i petkom od 15.00 do 20.00 sati te subotom i nedjeljom između 11.00 i 20.00 sati. Usto, ove se subote i nedjelje, 16. i 17. siječnja 2021., oba dana u 11.30 i u 16.00 sati organiziraju i prve vođene ture izložbom od strane samih kolekcionara.
Izložba se organizira uz poštivanje svih važećih mjera i preporuka za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19. Svi se posjetitelji pozivaju na pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te ispravno nošenje zaštitnih maski za lice. Ne preporučuje se dolazak osobama starije životne dobi ili oboljelima od kroničnih bolesti.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Sanacija odlagališta otpada Osojnica

Sanacija nekadašnjeg odlagališta otpada Osojnica napreduje po planu. Završetak se očekuje početkom jeseni ove godine.Trenutno se dovršavaju radovi na izgradnji ...