Početna - GOSPODARSTVO - Potpisani ugovori s prvom generacijom programa poduzetničkog inkubatora „KASPI”

Potpisani ugovori s prvom generacijom programa poduzetničkog inkubatora „KASPI”

Ovog je tjedna u prostorijama poduzetničkog inkubatora „KASPI“ održano potpisivanje prvih 12 ugovora s korisnicima programa. Prisutne je pozdravio gradonačelnik Matej Mostarac istaknuvši kako se nada da će se zajedničkim snagama ostvariti poduzetnički napredak u našem gradu i šire.  Voditeljica poduzetničkog inkubatora Matea Cavrić provela je prve korisnike po objektu i upoznala ih s informacijama programskih aktivnosti koje počinju već u ponedjeljak 16. svibnja i trajat će do kraja kolovoza kada kreće novi Javni poziv za drugu generaciju korisnika.

Projekt vrijedan 3.749.942,07 kuna sufinanciran je sredstvima EU-a u 84,99 postotnom iznosu od ukupne vrijednosti. Kroz Projekt „Kastav Smart Start“, rekonstruirana je i adaptirana stambena kuća Gmajnički u ulici Milana Marjanovića 1. te uređena i opremljena unutrašnjost objekta.

Grad Kastav je prepoznao važnost jačanja gospodarskih aktivnosti u sklopu čega je definirana učinkovita podrška poduzetnicima s ciljem poticanja rasta i razvoja poduzetništva. Preko poduzetničkog inkubatora „KASPI“ želja je mladim poduzetnicima pružiti adekvatno znanje i iskustvo kako bi mogli svoje poslovne ideje pretvoriti u proizvod ili uslugu spremnu za tržište. Uz edukacije i mentorstvo, 12 novih korisnika dobit će i druge vrste podrške poput povezivanja s potencijalnim investitorima, priliku nastupa na javnim događanjima te poslovni prostor i infrastrukturu u trajanju od četiri mjeseca.

Novim korisnicima želimo puno sreće i uspjeha u poslovanju!

Izvor: Grad Kastav

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...