Početna - IZDVOJENO - Potvrđen datum Opatija Fight Nighta 8
opatija fight night

Potvrđen datum Opatija Fight Nighta 8

Fanovi borilačkog sporta u Opatiji, Rijeci i okolici i ovog će ljeta moći uživati u sjajnim mečevima pod otvorenim nebom. Još je ranije najavljeno kako bi se tradicionalni Opatija Fight Night trebao održati tijekom kolovoza, a prije nekoliko dana organizatori su i službeno potvrdili kako će borci na trgu ispred sportske dvorane “Marino Cvetković” nastupiti 19. kolovoza.

“Reakcije fanova na event koji smo održali prošlog ljeta na otvorenom bile su odlične te smo u Opatija Fight Clubu odlučili kako ćemo i ove godine odabrati istu lokaciju i sličan termin. Trenutno pregovaramo s brojnim borcima koje želimo dovesti u Opatiju, možemo najaviti kako će osim nekih naših najpoznatijih boraca priliku dobiti i oni mlađi, ali i neki borci iz drugih sredina koji su se već dokazali i za koje možemo sa sigurnošću reći kako će prirediti pravi spektakl”, rekao je OFC-ov menadžer Zoran Zdelar.

Uz potporu Grada Opatije i Turističke zajednice Grada Opatije u ring će ući 20-ak boraca, a iz Opatija Fight Cluba najavljuju i kako pripremaju neka nova zanimljiva iznenađenja.

Detaljnije informacije o popisu borbi za Opatija Fight Night 8 trebale bi biti poznate već za približno desetak dana, ali nema sumnje kako će i ove godine ponovno sva mjesta oko ringa biti popunjena.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Zvončarske grupe Općine Matulji se sastale s epidemiologom

Srijedu su se predstavnici Općine Matulji sastali sa predstavnicima zvončarskih grupa Općine Matulji kako bi razgovarali o nadolazećim pusnim danima ...