Početna - IZDVOJENO - Poziv izlagačima za najam kućica za Božićni sajam
madona-opatija
Foto: FreePix.biz

Poziv izlagačima za najam kućica za Božićni sajam

I ove godine u vrijeme Adventa Ljetna pozornica u Opatiji postaje središte zbivanja prigodnih božićnih manifestacija u sklopu projekta ”Zima u Opatiji“.

Ledena čarolija i Božićni sajam naziv je manifestacije koja će se od 01. prosinca 2016. do 15. siječnja 2017. održati na Ljetnoj pozornici.

– Ljetna Pozornica, na četrdeset i šest dana, postaje „zimska pozornica“, mjesto na kojem će građanke i građani Opatije ali i ostali posjetitelji i turisti moći uživati u klizanju na ledu tik uz more kao i poptratnoj ugostiteljskoj ali i prigodnoj trgovačkoj ponudi. Klizalište će biti okruženo Božićnim sajmom odnosno, za tu prigodu izrađenim drvenim kućicama u kojima će se moći pronaći bogati program ručno izrađenih suvenira, božićna, darovna i gastro ponuda. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane izlagače za pružanje trgovačkih i ugostiteljskih usluga da se jave na info@kvarner-touristik.com ili broj telefona 051/703-723. Ponuda treba sadržavati proizvode i usluge koje odgovaraju karakteru manifestacije. Ponuđači moraju biti pravne ili fizičke osobe koje ispunjavaju zakonom propisane uvjete za tražene djelatnosti, javili su organizatori Božićnog sajma.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...