Početna - IZDVOJENO - Praznici u planetariju Astronomskog centra Rijeka
ACR_074

Praznici u planetariju Astronomskog centra Rijeka

Tijekom proljetnih školskih praznika, od 22. do 25. ožujka 2016. godine u digitalnom planetariju Astronomskog centra Rijeka bit će prikazan poseban program za učenike.

Uz redovan mjesečni program, s početkom u 17 sati prikazivat će se film Putovanje male zvijezde.

Animirano – edukativni film Putovanje male zvijezde namijenjen je najmlađima i idealan je za prva upoznavanja djece s posebnostima Svemira. Tijekom 35-minutnog putovanja, mala zvijezda susreće različite stanovnike Svemira od kojih doznaje što svaku zvijezdu čini posebnom i da se zvijezde udružuju i stvaraju skupove i galaksije. Mala zvijezda doznaje mnogo i o planetima našeg Sunčevog sustava. Mali istraživači Svemira naučit će da je Sunce zvijezda, od čega se zvijezde sastoje, zašto su različitih boja i koja je zvijezdina idealna veličina i temperatura za održavanje života.

Kao i svi filmovi Astronomskog centra Rijeka, Putovanje male zvijezde sinkroniziran je na hrvatski jezik, a brojnim likovima glasove su posudili glumci Gradskog kazališta lutaka Rijeka i Kulturnog centra Kalvarija te članovi Studija Maraton.

Prodaja ulaznica: Astronomski centar Rijeka; Sveti Križ 33, Rijeka; www.mojekarte.hr; Cijene ulaznica za planetarij: 20 kuna za odrasle; 10 kuna za djecu, studente i umirovljenike. Cijene ulaznica za zvjezdarnicu: 10 kuna

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...