Početna - IZDVOJENO - Predavanja i radionice: Poduzetnički kamp u Rijeci
ppk

Predavanja i radionice: Poduzetnički kamp u Rijeci

Visoka poslovna škola PAR organizira višednevni događaj u Rijeci pod nazivom „Poduzetnički kamp”, od 24. do 27. kolovoza 2015. Cilj „Poduzetničkog kampa” je predavanjima, radionicama, konzultacijama sa mentorima te natjecanjem u poduzetničkim projektima omogućiti polaznicima da svoje, postojeće, ideje pretvore u konkretne, originalne poduzetničke projekte.

Kroz nekoliko dana timovi će uz vođenje i mentorstvo vrhunskih stručnjaka, oblikovati ideje u projekte te posljednjeg dana Poduzetničkog kampa – s gotovim projektima – pristupiti natjecateljskom dijelu i boriti se za prva tri mjesta te vrijedne nagrade.

Glavni cilj ovog događanja je diseminirati poduzetništvo i start up kulturu na nacionalnoj razini putem poticanja mladih, perspektivnih ljudi na angažman i pružanja potpore u obliku predavanja, radionica i natjecanja u start up projektima, a u svrhu lansiranja novih poduzeća.
Ovim kampom želimo pripremu projektne ideje učiniti što bezbolnijom i kvalitetnijom, postaviti uspješne temelje za daljnji razvoj projekata te sudionicima dati što više znanja i alata kako bi i nakon sudjelovanja kampa uspješno upravljali svojim projektom/poduzećem, ali i budućim idejama.
Sudionici (timovi) će naučiti kako: pretvoriti ideju u projekt, napisati projekt, kreirati i upravljati budžetom, uspješno prezentirati svoj projekt, diferencirati svoj proizvod/uslugu od ostalih na tržištu, brendirati proizvod/uslugu, upravljati projektom, i najbitnije – gdje pronaći investitore i kako pretvoriti sve to u posao te otvoriti poduzeće.

PROGRAM
Cjelokupno događanje “Poduzetničkog kampa” podijeljeno je u 2 dijela:
Predavanja, radionice i konzultacije sa mentorima od 24. do 26. kolovoza 2015., mjesto: Visoka poslovna škola PAR, Trg Riječke rezolucije 4, Rijeka
Natjecateljski dio Poduzetničkog kampa te besplatna javna predavanja za sve posjetitelje završnog dijela događanja, Trsatska gradina, Trsat, Rijeka

24.08. Službeno otvorenje događanja + Predavanja (ponedjeljak)
25.08. Radionice i Rad s mentorima (utorak)
26.08. Radionice i Rad s mentorima (srijeda)
27.08. Natjecanje projektnih timova (četvrtak)
Podjela nagrada i priznanja
Besplatna javna predavanja za sve posjetitelje Trsatske gradine

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...