Početna - IZDVOJENO - Predsjednik Karamarko u Otočcu i Gospiću
otočac
foto: HDZ

Predsjednik Karamarko u Otočcu i Gospiću

Predsjednik (i prvi kandidat na listi Domoljubne koalicije za IX. izbornu jedinicu) Tomislav Karamarko danas je posjetio IX. izbornu jedinicu – gradove Otočac i Gospić. Zajedno s njim bili su i kandidati Domoljubne koalicije za ovu izbornu jedinicu.

OTOČAC

U Otočcu su ih, među inima, srdačno dočekali predsjednik ličko-senjskog HDZ-a (i saborski zastupnik) i kandidat Domoljubne koalicije za ovu izbornu jedinicu Darko Milinović i župan Milan Kolić. A brojni građani okupili su se u razgovoru i druženju s budućim premijerom. Te kandidatima na listi Domoljubne koalicije za ovu izbornu jedinicu. Uistinu srdačan i iskren, lički doček za budućeg premijera.

U spomen poginulim braniteljima

Kod spomenika poginulim braniteljima u Domovinskom ratu predsjednik Karamarko je položio vijenac i zapalio svijeće u spomen onih koji su dali svoje živote za slobodu i neovisnost jedine nam Domovine. Molitvu za poginule branitelje predvodio je župnik iz Sinca – velečasni Stanko Smiljanić.

Potom je uslijedio posjet spomen-sobi Domovinskog rata i Etnografskoj zbirci.

Zajedno ćemo pobijediti

Budući premijer brojnim okupljenim građanima obratio se u govoru u Gackom pučkom otvorenom učilištu. Ličani su pak ponosno zapjevali svoju omiljenu budnicu „Vilo Velebita“.

U govoru je budući premijer istaknuo potrebu zajedništva i izlaska na parlamentarne izbore – pobijedit ćemo za kvalitetniji život svakog pojedinca.

– Ponosan sam što mi je otac rođen podno Velebita, preko te planine vezan sam i za Liku. Nitko neće srušiti ni Liku ni Dalmaciju, naše zajedništvo, a ovi izbori jako su bitni – kao i oni 1990. Sada je drugi povijesni značajni trenutak da se izborimo za bolju budućnost Domovine! I lijevi i desni moraju jednako voljeti Domovinu.

ZA demografsku obnovu

Potom je je još jednom upozorio na teško gospodarsko stanje uzrokovano nesposobnošću vlade na odlasku. Te naglasio da je uz gospodarski oporavak potrebna i demografska obnova – upravo to su ključni dijelovi našeg programa.

– Kontinuitet laži jedina je stalna, prepoznatljiva karakteristika Milanovićeve vlade. Sada su počeli glumiti i domoljube – ne zna čovjek bi li se smijao ili plakao. Sto tisuća mladih otišlo je iz Hrvatske u protekle tri godine, a naš program demografske obnove SDP pokušava ismijavati. Žele još jedan mandat, a zadužili su Hrvatsku za 100 milijardi kuna u svom mandatu! Ugasili su 100 000 radnih mjesta, 320 000 je blokiranih građana – to su ljudi za koje ne znam kako idu navečer leći i kako ustaju od muke!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...