Početna - IZDVOJENO - Predstava „A gde su kokoške“ na Crekvini
Gde su kokoske
web

Predstava „A gde su kokoške“ na Crekvini

U petak, 3. srpnja 2015. godine, u 21:00 sat na Crekvin će se održati predstava „A gde su kokoške u sklopu Kastafskog kulturnog leta.

Ova beogradska komedija inspirirana je istinitim događajima i pričama iz glumačke stvarnosti te  govori o položaju umjetnika koji se paradigmatski može preslikati na širu regiju. Priča je satkana od autentičnih situacija u kojima se glumac bez stalnog angažmana očajnički bori za opstanak na sceni. Scene ove predstave dramaturški su uvezane u pletenicu koja vodi gledatelja kroz tragikomične situacije do potpune katarze. Predstava ukazuje kako na probleme umjetnika tako i na svakodnevne probleme pojedinca u tranzicijskim zemljama. Cijena ulaznice je 40 kuna, a mogu se nabaviti u Festivalskom uredu, Trg Matka Laginje 4, Kastav i na sljedećim prodajnim mjestima: Dallas Records, Splitska 2a, Rijeka, Dallas Records, Tkalčićeva 7, Zagreb, Foto Revija, Užarska 28, Rijeka, Ex libris, Riva Bouduli 3B, Rijeka, New Sound, Trg maršala Tita 2, Matulji te na www.mojekarte.hr.

Igraju: Monika Romić, Tatjana Kecman
Režija:  Monika Romić, Tatjana Kecman
Oblikovanje svjetla: Milomir Džuver
Oblikovanje zvuka: Petar Kalinić
Kostimografkinja: Marta Narančić
Organizatorica: Olgica Stošić

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na Kastvu započinju radovi proširenja gradilišta na Crekvini

Od utorka 19. siječnja privremeno neće biti moguće parkiranje na Crekvini radi daljnjeg širenja gradilišta.Za stanovnike stare jezgre osiguran je ...