Početna - IZDVOJENO - Predstava kazališta JAK “Ne plaćamo! Ne plaćamo!”
kastav
foto: croatia.hr

Predstava kazališta JAK “Ne plaćamo! Ne plaćamo!”

Ove subote, 21.06.2014. na kastavskoj Crekvini gdje će se u sklopu Kastafskog kulturnog leta održati predstava Kazališta JAK “Ne plaćamo! Ne plaćamo!”. Predstava počinje u 21 sat, a ulaz je trideset kuna.

Kazališna skupina JAK osnovana je 1979. godine, a ime je dobila po Josipu Antunu Kraljiću, prvo učitelju na Lošinju. On je 1912. godine osnovao prvu amatersku kazališnu skupinu koja je koristila hrvatski jezik.

Predstava “Ne plaćamo! Ne plaćamo!” je socijalna tragikomedija zabune i brojnih peripetija, u kojoj su protagonisti radnici u škveru i njihove žene koje jedva spajaju kraj s krajem. Zaplet nastaje u trenutku kad se susjede, domaćice Antonia i Margarita, vraćaju iz upermarketa u kojem se dogodila pobuna kupaca zbog lažne raspordaje.

U predstavi glume Podravec Toić, Yvonne Vidulić, Mladen Šurlina, Robert Radan i Boris Šegota. Dođite u subotu na kastafsku Crekvinu i pogledajte kazališnu predstavu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Osnovna škola D. Gervais Brešca od ponedjeljka na online nastavi s mogućnosti prihvata učenika na čuvanje

Na službenim stranicama Osnovne škole stoji obavijest :“Poštovani roditelji,Odlukom Župana, nastava za sve učenike organizirat će se online u tjednu ...