Početna - IZDVOJENO - Predstavljanje Opatije na kineskom tržištu
01

Predstavljanje Opatije na kineskom tržištu

Delegacija Grada Opatije boravi od 6. do 13. lipnja u Narodnoj Republici Kini, na poziv organizatora Investicijskog i trgovinskog sajma Kine i Zemalja Srednje i Istočne Europe (The 2nd China-CEEC Investment and Trade Expo) te na preporuku veleposlanice NR Kine u Republici Hrvatskoj NJ.E. gđe Deng Ying.

Delegaciju, na čelu s gradonačelnikom Ivom Dujmićem i predsjednikom Gradskog vijeća dr. Viktorom Peršićem, čine predstavnici Primorsko-goranske županije, predstavnici Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu te Turističke zajednice grada Opatije. Cilj putovanja je prezentacija Opatije i njezine rivijere, kao i iniciranje novih poslovnih veza na području gospodarstva i turizma. U Ningbou je u planu potpisivanje inicijative o suradnji Grada Opatije s prefekturom Yanbian, čija je delegacija nedavno boravila u Opatiji. Tijekom boravka u Kini, osim sudjelovanja na Ningbo Expo-u, opatijski predstavnici susrest će se sa čelnicima gradova Ningbo i Šangaj.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na području Opatije kršili mjere samoizolacije

U proteklih tjedan dana na području nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske utvrđeno je ukupno 36 kršenja važećih mjera samoizolacije kod hrvatskih ...