Početna - IZDVOJENO - Predstavljanje programa vježbi “Thalasso Lifestyle” ovog petka na Slatini

Predstavljanje programa vježbi “Thalasso Lifestyle” ovog petka na Slatini

“Thalasso Lifestyle” je program posebno osmišljen kako bi pomogao ljudima da vrate formu i zdravlje, najavila je Milica Keka Golić fitness trenerica te poručila da je program besplatan, a svi su dobrodošli!

Opatija – 5. World Wellness Weekend (WWW) održava se trećeg vikenda u rujnu te uspješno promovira aktivnosti i navike koje doprinose unaprjeđenju zdravog načina života. Thalasso Wellness Centar Opatija se pridružio inicijativi 5. World Wellness Weekenda te će 17. rujna u 10 sati u Opatiji na Slatini predstaviti program vježbi “Thalasso Lifestyle”.

– Suvremeni stil života te pretrpani rasporedi ostavljaju malo vremena za vježbanje, pravilnu prehranu i san, koji su nam potrebni da se osjećamo fit i zdravo. “Thalasso Lifestyle” je program posebno osmišljen kako bi pomogao ljudima da vrate formu i zdravlje, najavila je Milica Keka Golić fitness trenerica te poručila da je program besplatan, a svi su dobrodošli!

Više o “5. World Wellness Weekendu” možete saznati ovdje.

Izvor: Pod Učkun

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Primanje za opatijske laureate – glazbenike Ellu i Duleta

Gradonačelnik Fernando Kirigin priredio je primanje za opatijske glazbenike, laureate ovogodišnjih popularnih glazbenih festivala ČAnsonfesta i MIK-a Emanuelu Lazarić – Ellu i Duška ...