Početna - NOVOSTI - Predstavljena nova Nokia 3310
Nokia-3310

Predstavljena nova Nokia 3310

Predstavljena nova Nokia 3310 – ima ulaz za karticu, baterija traje i do 30 dana, a cijena je 49 eura.

Nova verzija je pojačana i dobila je boju, ali će umnogome ostati ista – nova 3310 neće biti smartphone niti će se moći povezivati na internet. Podržava 2G mrežu. Ima maleni, ali simpatični 2,4 zakrivljeni VGA zaslon. Interna memorija ima samo 16 megabajta, ali tu je i microSD ulaz za karticu do 32 gigabajta. Kamera podsjeća na stare dane mobitela sa samo 2 megapiksela. Tu je i audio jack pa možete slušati i glazbu sa SD kartice.

Najbitnija stvar je da će i ova Nokia biti prepoznata po dugotrajnoj bateriji, koja je promjenjiva, Što je već odavno rijetkost s modernim pametnim telefonima. Baterija će izdržati 22 sata razgovora, a kad nije korištena potrajat će i do 30 dana.

Fanovi su pokazali iznimno zanimanje za ovo uskrsnuće i izravni prijenos predstavljanja je bio puno gledaniji od praćenja uživo najjačih mobitela Huaweija i LG-a. Cijena je 49 eura, a Nokia 3310 bi mogla zaintrigirati mnoge korisnike da im postane drugi mobitel. Na tržište dolazi tijekom ove godine, no datum još nije objavljen.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

HEROJI!? ILI PODANICI ANDREJA PLENKOVIĆA, LOKALNOG “PODIZVOĐAČA” VELIKIH SVJETSKIH “ARHITEKATA”

U vremenu opće stihije u kojem se članovi Kriznog stožera proglašavaju nacionalnim herojima objasnit ćemo zašto to oni nisu, ali ...